61SAAT HABER SERVİSİ - İYİ Parti Trabzon İl Yönetimi bu akşam iftar yemeğinde Trabzon basınıyla buluştu. Zorlu Grand Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine Trabzon Basını büyük ilgi gösterdi. İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatının tam kadro katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Abla şefkati ile iktidara yürüyeceğiz” dedi. Kuvvetli, “Hukukun üstünlüğünü esas alan sistemlerde yasama yürütme ve yargıdan sonra medyanın dördüncü güç olarak görülmesi, bu üç organın kamu adına yaptığı faaliyetleri denetlemesinden kaynaklanmaktadır. Yani medyanın bir yönü ile devletin organlarında yapılan icraatları halk adına denetleme ve bütün gerçekleri ile topluma sunma görevi vardır. Ancak halk üzerinde egemenlik kurmaya çalışan iktidar erki maalesef toplumu manipüle etmek amacıyla medya üzerinden gerçek dışı haberler servis etmeye çalışmaktadır. Üzülerek ifade etmek etmeliyim ki ulusal medya fazlası ile buna alet olmaktadır. Ancak sizler Trabzon’da gerçek manada görevinizi yaparak toplumun sesi, kulağı olurken Trabzon’umuzu da dünya ile buluşturmadaki objektif ve tarafsız haberlerinizden dolayı İYİ Parti olarak sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Sizlerin bu tarafsız ve dik duruşunuzu seçim döneminde de göstereceğinize inancım tamdır” dedi.

ÇOK SESLİ VE BAĞIMSIZ..

İyi Parti’nin iktidarında medyanın, özgürce bilgi edinme ve bilgiyi yayabilme serbestisine sahip olacağını kaydeden Kuvvetli, “Çok sesli ve bağımsız bir medya için gerekli adımlar atılacaktır. İyi Parti olarak yerel medyayı son derece önemsiyoruz. İktidarımızda yerel medyanın gelişimi için gereken özen gösterilecektir. Ayrıca siyasi partilerin ve demokratik kitlelerin medya olanaklarından adil şekilde yararlanması sağlanacaktır. Anlatmaya gerek yok hepiniz görüyorsunuz. En yanlı anketlerde bile %15’in üstünde oyu olduğu görülen bir siyasi parti bugün ulusal medya tarafından dikkate alınmıyor. Bu durum Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak yazılacaktır. Çok büyük bir baskı ve zulüm dönemi yaşıyoruz. Ama şükürler olsun ki çok cesur bir liderimiz var. Bütün engelleri aşarak emin adımlarla iktidara yürüyoruz” diye konuştu.

HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Kuvvetli sözlerine şu şekilde devam etti: “Milletvekili adaylarımız dün itibariyle belli oldu. Partimizden aday olan veya olamayan arkadaşlarımın tamamı bizler için aynı değerdedir. Bütün aday adayı arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Böyle bir her şeyi bir kenara bırakıp İyi Parti’den aday adayı olmak cesaret ister, yürek ister. İşte arkadaşlarımız bu cesareti göstermişlerdir. Çıktığımız bu yolculukta hep beraber yürüyeceğiz. Herkes için çok güzel günler gelecek. Bundan herkes emin olsun. Bizimle yolculuğa çıkan, İyi Parti için yüreğini ortaya koyan hiçbir arkadaşımızı yolda bırakmak niyetinde değiliz. İktidarımızda cesur insanlara çok ihtiyacımız olacaktır. Bundan emin olsunlar.

TECRÜBELİ, GAYRETLİ, LİKAYATLI ÇALIŞKAN KADROLAR…

İYİ Parti tamamı kendi alanında uzman, tecrübeli, gayretli, liyakatli, çalışkan kadrolardan oluşmaktadır. Liderimizle, kadrolarımızla, program ve projelerimizle Türkiye’yi layık olduğu şekilde yönetmeye hazırız. Fakat belki de bunların hepsinden daha önemlisi, memleketimize özlenen huzuru getirebilecek parti İYİ Parti’dir. İnsanların ötekileştirilmediği, rövanşın biri biterken bir diğerinin başlamadığı, artık iç barışını sağlamış, kavga ortamının değil sevgi dilinin hâkim olduğu, ortadan ikiye bölünmüş değil birbiriyle kucaklaşmış bir Türkiye hayal ediyoruz. Bunun için artık Türkiye’ye bir anne eli değmeli. Azarlayan değil abla şefkatiyle sarıp sarmalayan bir lider hasreti inşallah 24 Haziran’da son bulacak. Tek arzumuz Türkiye İYİ olsun. Allah’a şükürler olsun ki; - İktidar olmak isteyen, iktidarı hedefleyen bir partimiz var - Türkiye’yi yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz var”