İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Erkan’ın ardından başkanlık koltuğuna oturan Erdal Uzun yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve geldiği günde sarf ettiği “Oluşturacağımız yönetimle güzel işlere imza atacağız” sözünü hatırlatan Uzun şunları söyledi: “Öncelikle içe başkanlığı görevini devraldığım bir önceki ilçe başkanımız Muhammet Erkan ve yönetimindeki bütün arkadaşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz de de söylediğimiz gibi, bizleri bu göreve layık görenlere layık olmaya çabalayacağız. Bu sebeple yönetim kurulumuzu oluştururken ince eleyip sık dokuduk.” 

NİTEKLİKLİ YÖNETİM MÜCADELESİ
“Aceleyle bir yönetim oluşturmak yerine, nitelikli bir yönetim oluşturma mücadelesinde olduk. Nitekim ulaştığımız sonuç da hepimizi memnun etti. İYİ Parti Ortahisar İlçe Yönetimi’nde yer alan bütün arkadaşlarımızla, ülkemizde demokratik bir anlayışın hakim olmasına katkıda bulunacak girişimler yapacağız. Bireye değil topluma fayda sağlayacak bir siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz. Bu vesileyle bizlere bu fırsatı tanıyan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi ve Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın Bey’e tekrar saygılarımı sunarım.” 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
İşte İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi: Erdal Uzun, Seher Melek, Bülent Üçeş, Sedat Öksüz, Şenol Ergül, Uğur Kalfa, Remzi Başkan, Tuna Kurt, Engin Oğul, Halidun Dabanca, Osman Okumuş, Volkan Kurt, Tolga Bölükbaşı, Hasan Kuvvetli, Yavuz Burma, Ahmet Rıza Çobanoğlu, Nurcan Büyükbaş, Hasan Güneş, Hasan Durmuş, Metin Araz, Samet Ocak, Nejdet Ulaş, Avni Yılmaz, Nuray Araslı, Erkan Reis, Banu Yılmaz, Ertan Sarı, Zafer Karabina, Bora Değerli, Birgül Haliloğlu, Kudret Yıldız, Mustafa Altunbaş, Osman Ayaz, Alparslan Öztürk, Samet Ali Sayal, Davut Mazlum.