İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, memleketi Trabzon’un Yomra ilçe adayını, adeta gövde gösterisi yaparak tanıttı. Koray Aydın, Yomra’da hizmet etmeye talip en ciddi adayın İYİ Parti’nin adayı Mustafa Bıyık olduğunu ifade ederek, “İYİ Parti, Cesur yürekli insanların toplandığı bir siyasal harekettir. Mustafa beyde memleketine ömrünü adamış bir kardeşimiz olarak Yomra’ya hizmet için talip. İYİ Parti belediyeciliğiyle birlikte ilçemize şeffaflığı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

NE OLACAK YOMRA’NIN HALİ

Yomra’nın Teksas’a döndüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Çeteler ortada dolaşıyor, üç tane omzu düşük her tarafı teslim almış, Belediye talan merkezine dönmüş. Herkes pusuya yatmış 'ne olacak bu Yomra'nın hali?' diye düşünüyor. İYİ Partililer de karşılarına dikilecek en ciddi adayı çıkarıyor. Ben inanıyorum ki Yomra halkı, ilçemizde oluşturduğumuz bu hareketi destekleyecek ve Yomra’yı omzu düşüklerden kurtaracaktır” diye konuştu.

BU İŞİ BAŞARACAK
EKİBİ OLUŞTURDUK

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık ise tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Yomra’nın kendileri için hassas nokta olduğunu ifade ederek, “Yola çıkarken başlıca ilkeler edindik. Şeffaf, adaletli, insan odaklı, eşit olacağız. Kısa bir zaman içerisinde herkes Yomra’yı konuşacak. Önce Yomra’da huzuru tesis edeceğiz, sonra projelerimizi gerçekleştirmek için kollarımızı sıvayacağız. Söz verip yapılmayan ne varsa, hepsini milletimize anlatacağız. Yomra’yı iyi yönetecek ekip biziz, bizde sizin oylarınıza, sevginize talibiz” diye konuşu.