Kaymakam Özdemir'i ziyaretinde Yomra halkının konu ile ilgili adımların bir an evvel atılmasını talep ettiğini belirten Akgül, "Bir yapı yıllar önce gelmiş, halkın arazisini işgal etmiş. Orası tüm Yomralıların ortak kullanım alanıdır. Milletin malıdır. Milletin malının bir grup tarafından işgal edilmiş olmasına sessiz kalmamız mümkün değildir. Konunun takipcisiyiz. Bu hususta ilgili kamu kurumlarımızın gereğini harfiyen yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Sayın Kaymakamımız kısa sürede tüm Yomra'mızın beğenisini ve takdirini kazanmıştır. Görevlerindeki başarınızın artarak devamını diliyoruz" dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Akgül, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Özdemir'in ardından Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı ziyaret etti. Başkan Bıyık'ın Yomra'da güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Akgül, "Milletin arazisini işgal etmiş olan yapıya karşı vermiş olduğunuz eşsiz mücadelede sizi takdir ve tebrik ediyoruz. Milletin malının millete kazandırılması için yaptığınız ve yapacağınız çalışmalarda kayıtsız şartsız yanında olmaya devam edeceğiz. Yomra halkı bu hususta topyekün destekçinizdir" diye konuştu.

Başkan Bıyık ise İlçe Teşkilatına hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti. Bıyık, "Milletin malını korumak için bizlere verdiğiniz destekten ötürü sizlere minnettarız" dedi.