Trabzonlu vatandaşların kendilerine olan teveccühünü dile getiren Örs, burada yaptığı konuşmada; “Biz daha yeni bir yılını tamamlamış ve mecliste grubu olan bir partinin teşkilatlarıyız. Her yerde olduğu gibi Ortahisar’da her mahallede de teşkilatlarımızın hazır olduğunu görmek beni çok sevindirdi. Bu inanç ve heyecan yerel seçimlerde bizi zafere taşıyacaktır.” dedi.

Örs, AK Parti’nin vaatlerini yerine getirmediği üzerinde durarak; “2009 yılında mega proje diye önümüze getirdikleri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ortada. 10 yılda bu proje ile Trabzon’da oy isteyenler şimdi size geldiklerinde ne diyecekler? Bakınız, koca Keban Barajı dokuz yılda hizmete girdi, temeli atıldıktan beş yıl sonra KTÜ öğretime başladı, 1946’da temeli atılan Trabzon Limanı’na 1951 yılında ilk vapur yanaştı ama tam da limanın karşısındaki Çömlekçi Projesi bitmedi. Açıkçası bir on yıl daha bitecek gibi gözükmüyor. Güney Çevre Yolu, teleferik, raylı sistem projeleri de tozlu raflara mahkum.” dedi.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Hüseyin Örs; “ İYİ Parti olarak bu gireceğimiz ikinci seçim. Daha yaşını doldurmamış bir parti iken 24 Haziran seçimlerinde beni milletvekili seçerek Ankara’ya gönderdiniz. Yakamdaki rozeti bana sizler taktınız. İnşallah ikinci seçimimiz olan 31 Mart yerel seçimlerinde de sizlerin çalışmaları ve halkımızın desteği ile hem Ortahisar’ı hem de büyükşehri alarak Trabzon’un makus talihini değiştireceğiz. AK Partinin algılarla sıradanlaştırdığı Trabzon’u yeniden ayağa kaldıracağız. İYİ günler göreceğiz, görmeye de devam edeceğiz.” dedi.