Beko All-Star 2012, Üç Sayı Yarışmasını Trabzonspor Basketbol’dan Jonathan Gibson kazanırken , Varlıbaş Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Can Yıldız, maçtan önce Jonathan Gibson'un Varlıbaş Alışveriş Merkezi'ne geleceği sözünü yerine getirdiklerini belirtti.

Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Beko All-Star 2012, Üç Sayı Yarışmasını Trabzonspor Basketbol’dan Jonathan Gibson kazandı. Başarısını All Star maçında da birbirinden güzel smaçlarla ve asistlerle süsleyen Jonathan Gibson güne damgasını vurdu.


Yarışma boyunca çok heyecanlı olduğu gözlenen Jonathan, bu başarısını Varlıbaş Alışveriş merkezi işletmesi Soho Green’ s cafe de yakın dostları ile birlikte kutladı.

Gecede kendisini yalnız bırakmayan Varlıbaş AVM müdürü Can Yıldız, Jonathan'a övgüler yağdırarak "Jonathan Gibson çok sevdiğimiz, son derece düzgün ve samimi bir insan. Beko All Star 2012 organizasyonunda yer almayı çok istiyordu. Geçen hafta ki bir sohbetimizde Gibson’ la özellikle üç sayı yarışmasında kendisine çok güvendiğimi paylaşmıştım. Jonathan’ da yarışı kazanacağının sözünü vermişti. Sözünü tuttu. Yarışmayı kazandı. Gurur duyduk.Maçtan hemen sonra plaketini alarak arkadaşları ile beraber misafirimiz oldular. Çok keyifli bir zafer yemeği oldu. Sevinci görülmeye değerdi. Tekrar kendisini kutluyor ve büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.’dedi.