Gaziantep usulü lezzetlerle tanınan Jumbo Künefe, yöresel malzemelerle hazırladığı ürünleriyle tatlı severlerin buluşma noktası olmasının yanı sıra, paket servis ile de misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şubede müşterlerini ağırlayamayacak olan Jumbo Künefe Trabzon, haftanın her günü saat 12.00-24.00 arasında hizmet vermeye devam edecek.

Hafta içi paket servis ve gel-al servisi ile 12.00-24.00 saatleri arasında müşteriyle buluşmaya devam ederken hafta sonları 20.00’a kadar paket servis ve gel-al servis ile, 24.00'a kadar ise paket servis ile hizmet vermeye devam ediyor.

Jumbo Künefe, Değirmendere – Akçaabat bölgeleri arasında paket servis imkanı sunuyor.

GAZİANTEP USULÜ YÖRESEL LEZZETLER

Jumbo Künefe, ürünlerinde yöresel malzemelerin lezzet farkını misafirlerine sunuyor. Gaziantep’in saf tereyağı, Hatay’ın sünme künefe peyniri ve künefenin olmazsa olmazı yemyeşil Antep fıstıklarıyla misafirlerine eşsiz lezzet deneyimi sunuyor. 

Beşirli’de en çok tercih edilen mekanlardan biri. Jumbo Künefe’de Antep fıstıklı, kaymaklı, peynirli, cevizli gibi seçenekleriyle 20’ye yakın ürün çeşidinin yanı sıra katmer çeşitleri ve keçi sütünden kesme dondurma ve kaymak da bulunuyor.