Geçtiğimiz Aralık ayında Trabzon’un Ortahisar ilçesi Beşirli Mahallesi sahil yolunda açılan Jumbo Künefe, 1 Haziran'dan itibaren yeniden bölge halkıyla buluştu.

COVID-19  sürecinde Mart ayının son haftasından itibaren hizmete kapalı olan Jumbo Künefe, covid süreci yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte misafirlerine yeniden kapılarını açtı.

HİJYEN KURALLARINA GÖRE ŞUBEDE DÜZENLEMELER YAPILDI

Hijyen kuralları doğrultusunda şubede düzenlemeler yapan Jumbo Künefe, 12.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Beşirli bölgesinde paket servis hizmetine de başlayacak olan Jumbo Künefe, Meydan ve Beşirli Bölgelerine hizmet verecek. 

20’YE YAKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ

1985 yılından beri Tatlıcılık yapan Gaziantep’li Keklik ailesinin 2. kuşak markası olarak restoranlar açan Jumbo Künefe’de, Antep fıstıklı, kaymaklı, cevizli 20’ye yakın ürün çeşidinin yanı sıra katmer çeşitleri ve keçi sütünden kesme dondurma ve kaymak da bulunuyor.

ÜRÜN SERVİSİ BOYUNCU ÇAY VE TÜRK KAHVESİ ÜCRETSİZ

Bir servis ritüeli olan Jumbo Künefe’de ürün servisi öncesi meyve çeşitleri ve fıstık ikram edilirken, servis boyunca çay ve Türk kahvesi ücretsiz olarak servis ediliyor.