Trabzon Beşirli’de açılan Jumbo Künefe, Karadeniz’in ilk şubesi olma özelliğini taşıyor. 13 Aralık’ta hizmete başlayan Jumbo Künefe, ünlü perküsyon sanatçısı Gencer Savaş ve ekibi ile bugün resmi açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN ÇEBİ, ‘HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Açılışta konuşma yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ''Bu güzel müessesimizin açılışına Trabzonumuzun ve Araklı ilçemizin kıymetli 4 iş adamları birleşerek Araklı ve büyükşehrimizin büyümesi ve gelişmesi için burada büyük yatırımlar yaptılar. Burada da Jumbo merak künefe firmasının yatırımını yaptılar. Bizimde il yöneticileri olarak her zaman sahip çıkmamız gerektiğini anlayışı içerisinde sahip çıkıyoruz’’ dedi.

BAŞKAN GENÇ, ‘’MEKAN TADI GİBİ MUHTEŞEM BİR KONSEPTLE HAZIRLADILAR''

Ortahisar Beledim Başkanı Ahmet Metin Genç ise, ‘’Şehrimiz adına büyük bir mutluluk. Bu güzel künefe merkezimizle beraber ağızımızın tadı daha artacak. Bu güzel tadları hemşehirlierimiz tatsınlar. Daha güzel otamları paylaşsınlar. Mekan tadı gibi muhteşem bir konseptle hazırladılar. Bu yatırımı şehrimize yapan kıymetli hemşehrilerimizi kutluyorum. Araklı halkının yatırımcılarını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

JUMBO KÜNEFE MEKANI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gaziantep’in eşsiz mimarisinden esinlenilerek oluşturulan restoranlar; mimari dokusuyla sizi dış dünyadan koparıyor. Jumbo Künefe Trabzon şubesinde yer alan Jumbo Künefe çocuk kulübünde, oyun ablası eşliğinde küçük misafirler Gaziantep’in unutulmaya yüz tutmuş oyunlarını oynama imkanı buluyor.

1985 yılından beri Tatlıcılık yapan Gaziantep’li Keklik ailesinin 2. kuşak markası olarak restoranlar açan Jumbo Künefe’de; Antep fıstıklı, kaymaklı, cevizli 20’ye yakın ürün çeşidinin yanı sıra katmer çeşitleri ve keçi sütünden kesme dondurma ve kaymak da bulunuyor.

Bir servis ritüeli olan Jumbo Künefe’de ürün servisi öncesi meyve çeşitleri ve fıstık ikram edilirken, servis boyunca çay ve Türk kahvesi ücretsiz olarak servis ediliyor.