Hazırlıklarını tamamlayan tiyatro grubu büyük bir heyecanla oyun gününü beklemeye başladı. KA-FEM Yönetim Kurulu Üyesi, tiyatrocu ve aynı zamanda oyuncu olan Zeki Kamber yönetiminde amatör ruhla ve profesyonel edasıyla çalışan tiyatro grubu, tüm imkansızlıklara rağmen çalışmalarını bir gün olsun aksatmadı.

Dernekte hali hazırda bulunan THM ve TSM korolarının yanı sıra, halkoyunları çalışmaları yanında büyük bir özveriyle çalışan ve bundan da mutluluk duyan oyuncular, övgüyü de hak ediyor.

Dernek Başkanı Ali Adanur sadece müzikle değil sanatın diğer dalları ile de ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, “Korolarımız çok yoğun çalışıyor. Bunun yanında halkoyunlarımızda var. Tiyatro grubumuz üç yıl önce Zeki beyin teklifiyle ortaya çıktı. Bizde buna olumlu baktık. İki yılda iki güzel oyun çıkardılar. Aralarında birçoğu gönüllü oynuyor. En önemlisi bu işi seviyorlar. Bize de onlara destek vermek düşüyor.” diye konuştu.

Şükrü Üçüncü’nün yazdığı, Zeki Kamber’in yönettiği tek perdelik komedi oyunu ‘Beni Kim Öldürdü’ güldürüyor, güldürdüğü kadar da düşündürüyor.