KA-FEM Derneği Tiyatro Kolu tarafından Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da sahnelenen ‘Beni Kim Öldürdü’ oyunu büyük beğeni topladı. Bir müzik derneği olmasına rağmen tiyatroya da bünyelerinde yer veren KA-FEM Derneği, bu güne kadar oynadığı üç oyunla göz doldurdu.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda oyuncu olan Zeki Kamber’in yönettiği oyunda oyuncular performanslarıyla göz doldurdu. Tek perdelik komedi oyunu sonunda oyunun yazarı Şükrü Üçüncü ve yönetmeni Zeki Kamber’e dernek başkanı Ali Adanur tarafından plaket, oyunculara da teşekkür belgesi verildi.

Programın sonunda bir konuşma yapan KAFEM Derneği Başkanı Ali Adanur tiyatronun çok zor bir sanat dalı olduğuna vurgu yaparak “Tiyatro; dekor, kostüm, müzik, dans gibi bir çok fedakarlıklar isteyen sanat dalıdır. Ayrıca en önemli iki unsuru yetenek ve başarıdır. Bu akşam burada oynayan tüm arkadaşlarımın yeteneklerine hayran kaldım. Herkes bir dizide oynayabilir. Herkes bir reklam filmi de çekebilir. Ama herkes tiyatrocu olamaz. Çünkü tiyatronun değerini seyircilerin alkışları tayin eder. Yani sizlerin alkışları tayin eder. Bu vesileyle sanata ve sanatçıya verdiğiniz değerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

Oyunun yönetmeni ve aynı zamanda tiyatrocu olan Zeki Kamber de oyunun yazarı Şükrü Üçüncü’ye, tüm ekip arkadaşlarına, kendilerine büyük destek veren yönetim kuruluna ve salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti.