Sunuculuklarını Zülal Özçavdar ve Eyüp Köse’nin yaptığı “Suzinak Şarkılar ve Solistler Geçidi” konseri nefes kesti. Konseri hem hafta içi olması hem de Trabzonspor’un yeni transferlerinin sahne aldığı zorlu bir deplasman maçı olmasına rağmen hatırı sayılı bir izleyici topluluğunun izlemesi dikkat çekti. 
Şef Recep Ragıp Demeli’nin yönettiği koro birinci bölümünde Suzinak şarkılar seslendirdi. İkinci bölümde ise tam bir solistler resitali sunuldu. Bu bölümde sırasıyla mikrofon başına gelen Hatice Öksüz, Ebru Ayhan, Zeki Kamber, Behiç Hasanbaşoğlu, Gökhan Tepecik, Şener Arslan, Nalan Dumanoğlu, Sevilay Özer Şahinler ve Ali Adanur seslendirdikleri şarkılarla büyük beğeni topladılar. 
Gecenin sonunda bir konuşma yapan dernek başkanı Ali Adanur kendilerini yalnız bırakmayan TSM sevdalılarına ve bin bir zorlukla çalışmaları aksatmayan, amatör ruhla çalışan koro ve saz ekibine ayrı ayrı teşekkür etti. 
Gecenin mimarı koro şefi Demeli’ye plaketini ve çiçeğini, konseri izleyenler arasında bulunan Akçaabat Belediyesi TSM Koro şefi Salih Kazancıoğlu ve TLYD Başkanı Kenan Atalay birlikte verdiler. Kazancıoğlu ve Atalay, dernekler arasındaki birlik ve beraberliğe işaret ederek “ Tüm dernekler aynı amaca hizmet ediyor. Hele bu arkadaşlarımızın desteğe daha da çok ihtiyacı var. Desteklerinizi esirgemeyin” diye konuştular. 
KA-FEM TSM Koro şefi Recep Ragıp Demeli’de her zaman sürprizlere açık olduğunu belirterek “ Aynı konsept çalışmayı pek sevmem. Hep sürprize açığımdır. İnşallah önümüzdeki konseri Ramazan ayında bir tasavvuf çalışması yapmak istiyorum.” Dedi.