Türk Sinemasının en ünlü oyuncularından Kadir İnanır, Elveda Katya isimli sinema filminin çekimleri için Çarşamba günü Trabzon'a geldi. Forum Alışverş Merkezi'nnde Sedar Boğuçlu'nın sahibi olduğu Jeneration mağazasına uğrayıp, AVM'yi dolaştıktan sonra yakın arkadaşı Süleyman Hacısalihoğlu'nun işletmesine giden Kadir İnanır burada Süleyman Hacısalihoğlu, Dr. Ahmet Uğur Zihni ve Sümela'nın Şifresi Temel Filminin Yardımcı yönetmeni Emin Albayrak ile akşam yemeği yiyip anılarını ya ettiler. Trabzon'u ve Trabzonlular'ı çok sevdiğini dile getiren İnanır, "Bu şehirde olmaktan mutluyum. Kendimi Trabzon'da çok rahat ve güvende hissediyorum" dedi. Usta oyuncu bugünde Varlıbaş Alışveriş Merkezi'ni gezip Soho Greens Coffe Food'da yemek yedi.




Kadir İnanır'ın da hikayesini çok sevdiği "Elveda Katya" isimli sinema filminde Karadenizli bir kaptının başından geçenler drama halinde önce tüm film festivallrine katılacak Ekim ayının sonu gibi de sinemalarda vizyona girecek.

Filmde Yunus Kaptan karakterini canlandıran evli ve 3 çocuk babası Kadir inanır, yıllar sonra Rusya'dan gelip kendisine baba diye sarılan Rus oyuncu Anna Andrusenko'nun oynadığı 17 yaşındaki Kayta ile yaşadıkları herkesi gözyaşına boğacak.