İnfeksiyon teşhisi konularak hastaneye kaldırılan Rizeli Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ameliyata alındı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Değerli başkanımızın ameliyatı devam ediyor. Ameliyattan önce ailesi ve kendisiyle görüştük. Şakalaştık. Kendisinden dua istedik." dedi.

Sağlık Bakanı Akdağ, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Güven Hastanesi'ne gelen Akdağ, Kahraman'ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Akdağ, "Değerli başkanımızın ameliyatı devam ediyor. Ameliyattan önce ailesi ve kendisiyle görüştük, şakalaştık. Kendisi bizden dua istedi. Biz de 'hastanın duası kabul olur' diyerek, kendisinden dua istedik. Çok değerli ve kıymetli bir abimiz." ifadelerini kullandı.

Akdağ, TBMM Başkanı Kahraman'ın sağlık durumunu takip edeceklerini ve kendisini tekrar ziyaret edeceğini bildirdi.
Kahraman’a Trabzon Milletvekilleride acil şifalar diledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,  “Rahatsızlığı nedeniyle hastahaneye kaldırılan TBMM Başkanı İsmail Kahraman abimize Cenabı Allahtan acil şifalar niyaz ederim” ifadelerini kullanırken

Salih Cora ise, “Meclis Başkanımız kıymetli büyüğümüz Sayın İsmail Kahraman, ağabeyimize Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Dualarımız seninle”
Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Tecrübesi, insanlığı ve hoşgörüsü ile gönlümüzdeki yeri ayrı Meclis Başkanımız, kıymetli büyüğümüz Sn İsmail Kahraman'a acil şifalar dilerim” sözleriyle Kahraman’a acil şifalar diledi.