Nüfus Müdürü Ali Yılmaz’ın masasını yumruklayarak Trabzonlular’a, “Bu Trabzonlular’ın...” şeklinde  ağır hakaretlerde bulunan Doktor Ali İ. P. daha sonra kapıyı çarparak olay yerini terk etti.

Doktor Hakkında Savcılığa
Suç Duyurusunda Bulunulacak
GÖRGÜ tanıklarından emekli öğretmen Nevzat Sevgi, “Devletin görevlisi bir doktor nasıl böyle hakaret edebilir! Hakkında gereken yapılmalı” dedi. Nüfus idaresinde görev yapan memurlar ise doktor hakkında savcılığa şikayette bulunma kararı aldı. Memurların bugün Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na giderek söz konusu doktor hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Komşuları Karakola Şikayet Etti
DR. Ali İ. P.’nin hakkında daha önce de polis karakoluna şikayet yapıldığı öğrenilirken Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk, “Bu doktordan komşuları da şikayetçi. Gerek çocuklara gerekse kadınlara ağza alınmayacak, bir doktora deneme bonusu veren siteler asla yakışmayacak sözler sarf ediyor. Hasta yakınları da  bu doktordan şikayetçi” şeklinde konuştu.

TRABZON’DA bir kamu hastanesinde görev yapan Opr.Dr. Ali İ. P., bir işlem için gittiği Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde Trabzonlular’a ağır hakaretlerde bulunduğu ileri sürüldü. O sırada doktorun ağzından çıkanları duyduğunu belirten emekli öğretmen Nevzat Sevgi, “Devletin görevlisi bir doktor nasıl böyle hakaret edebilir. Hakkında gereken yapılmalı” dedi. Nüfus idaresinde görev yapan memurlar ise doktor hakkında savcılığa şikayette bulunuyor. Trabzon’da bir hastanede görev yapan Opr.Dr. Ali İ. P., dün bir işlem için Hükümet Konağı’ndaki Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gitti. İşlemi devam eden doktor Ali P., bir ara kendisine açıklamalarda bulunan görevli memurlarla tartışmaya başladı. Nüfus memuru Mahmut Can Toprak’ın yanında başlayan ve nüfus müdürü Ali Yılmaz’ın makamına kadar taşınan tartışma sırasında doktor Ali P.’nin, müdür Ali Yılmaz’ın masasını da yumruklayarak, “Bu Trabzonlular’ın ...” diyerek Trabzonlular’a ağır hakarette bulunduğu ve kapıyı çarpıp çıktığı iddia edildi. Olay sırasında kurumda bulunan emekli öğretmen Nevzat Sevgi, “Küfürleri duyunca kendimi zor tuttum. Sonra doktor olduğunu söylediler. Söylediği sözler yutulacak sözler değildi. İlgili kurumlar derhal gerekeni yapmalı. Devletin görevlisi bir doktor nasıl böyle hakaret edebilir” dedi.

AYNI DOKTORDAN
KOMŞULARI DA ŞİKAYETÇİ
Öte yandan doktor Ali P.’nin hakkında daha önce de polis karakoluna şikayet yapıldığı öğrenilirken Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk, “Bu doktor hakkında oturduğu sitedeki komşuları da şikayetçi. Gerek çocuklara gerekse kadınlara ağza alınmayacak, bir doktora asla yakışmayacak sözler sarf ediyor. Bazı mahalle sakinleri kendisini Gülbaharhatun Karakolu’na dilekçe vererek şikayetçi oldu. Sağlık Müdürlüğü bu doktorla ilgili artık bir şeyler yapmalı” dedi.

(Günebakış)