Pirbaba Parkı önünde taraftarlarıyla buluşan Trabzonspor tırına, bordo-mavi tutkunları büyük ilgi gösterdi.
“Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye Çorum’a geldik” diyen Mobil Mağaza Sorumlusu Serhat Bakkal, yeni sezon ürünlerini taraftarın ayağına getirdiklerini söyledi.
Kulübün tüm lisanslı ürünlerini Çorum halkının beğenisine sunduklarını anlatan Serhat Bakkal, Çorumlular’ın Trabzonspor’a olan ilgi ve desteğinden memnun olduklarını kaydetti.

KUPA MAÇI DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRDİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çorum Belediyespor’la oynadıkları maçın iki şehir ve kulüp arasında güzel bir dostluğa vesile olduğuna işaret eden Bakkal, Çorumlular’ın Karadeniz Fırtınası’na olan sevgi ve muhabbetinin arttığına şahit olduklarını ifade etti.

Yaz sezonunda Çorum’a tekrar gelmeyi planladıklarını anlatan Bakkal, “Daha önce Hürriyet Meydanı’nda Çorumlu taraftarlarımızla buluşan TS Club Mobil Mağazası’nın yine Saat Kulesi yanında misafir edilmesini arzu ediyor, yetkililerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ ÇORUM’DA
Trabzonspor’un efsane futbolcularından ve teknik adamlarından Şenol Güneş’le aynı isim ve soyismi taşıyan TS Club çalışanı Şenol Güneş taraftarların ilgi odağı oldu.
Çorum’daki Trabzonsporlular’la buluşan Mobil Mağaza’da, arkadaşı Muharrem Zıvalıoğlu ile birlikte görev alan Şenol Güneş, ünlü teknik adamla aynı adı ve soyadı taşımaktan onur duyduğunu söyledi.
İlginç benzerliğin hayatında güzel anılara vesile olduğunu anlatan Güneş, Çorum’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.