61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bugün alınan karar sonrası ortalık karıştı. Kültür komisyonunun ve meclis üyelerinin onaylayarak Akyazı Spor Kompleksi'ne 'Recep Tayyip Erdoğan' isminin verilmesi konusunda isim öneri kararı Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne gönderildi.

Hemen bu gelişmelerin ardından meclis toplantısında hazır bulunan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan alınan karar sert tepki göstererek apar topar meclisten dışarı çıkartıldı.

CHP Trabzon İl Başkanı Meclisteki hararetli tartışmanın çıkışında kısa bir basın açıklaması yapan Karan, ''Bu belediye Başkanı bir önceki dönemde şike anıtının ismini koymaya korkmuştur. 2010 - 11 sezonun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bu gayri meşru bir şampiyonluktur. Bizim hakkımız olan yıldızı takmışlardır. Bu önerinin Fenerbahçe maçı öncesi getirilmesi doğru değildir. Bugün Hüseyin Avni Aker bir kez daha ölmüştür. Bu mecliste Belediye Başkanı tarafından bir kez daha bu mecliste öldürülmüştür. Çok açık söylüyorum Belediye Başkanı hakkındaki rüşvet ve yolsuzluklardan sıyırabilmek için dokunulmazlık zırhına ihtiyacı vardır. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan'a yalakalık yapmaktadır. Trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na terk edilecek kadar aciz değildir. Buradan kendisine ben de bir öneride bulunuyorum. Koruma sayısını 10'dan 20'ye çıkartsın bundan sonra. Trabzon sokaklarında o kaçacaktır biz kovalayacağız '' ifadelerine yer verdi.