Beş yüzü aşkın üyesiyle Trabzon un en fazla üye sine sahip işadamı derneği olan KARGİD üyelerinin sorunlarına daha radikal çözümler sunabilmek için oluşturduğu sektörlerden Otomotiv Sektörü Toplantısının 3.sünü dernek binasında gerçekleştirdi.

Otomotiv Sektörü Başkan Ali Yaşar Bayram ve üyeler Murat Kayıkçıoğlu, Hacı Mehmet Kalyon, Ramazan Ünal, Hüseyin Kayıkçıoğlu, Faruk Keskin’in katılımıyla gerçekleşen toplantı da; Otomotiv sektörünün sorunları, neler yapılabileceği sektörün bugünü ve yarını konuşulurken. Erzurum yolu üzerinde yapımı biten galericiler sitesi önem ve gerekliliği hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Otomotiv Sektörü Komisyon Başkanı Ali Yaşar Bayram sektörün nabzını tutmak ve sorunlara daha radikal çözümler getirmek adına bu tür toplantı ve çalıştayların önemine vurgu yaparak , burada alınan kararları ilgili kamu kuruluşlarına iletmenin en asli görevleri olduğunu söyledi.

Bayram, Sektörün belki de en önemli sorunun nitelikli eleman sorunu olduğunu KARGİD gibi sivil toplum kuruluşlarının üniversite sanayi işbirliğini güçlendirerek bu sorunun ortadan kalkmasına büyük oranda katı sağlayacağını belirtti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı temenniler üzere son buldu.