Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde Karadenizli sanatçılar bir araya geldi. Karadeniz yayla şenliklerini aratmayan görüntülerin oluştuğu şenlikte Kazım Koyuncu, Neşat Ertaş gibi sanatçılarda unutulmadı.
Kartal Belediyesi'nin düzenlediği 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali coşkuyla devam ediyor. Her akşam ünlü sanatçıların bir araya geldiği meydanda dün akşam Karadenizli sanatçılar buluştu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı festivalde ilk olarak Kamil Unutkan'ın sahneye çıktı. Birbirinden güzel şarkıları Kartallılarla birlikte seslendiren Kamil Unutkan'ın ardından Karadenizin beğenilen sanatçılarından Hülya Polat sahne aldı. Polat seslendirdiği türkülerle dinleyicilerden büyük alkış alırken sahne alan son isim ise Resül Dindar oldu. Trabzon Spor formasını giyerek sahneye çıkan Dindar'a dinleyiciler Kartal Spor'un atkısını hediye etti. Bunun üzerine Dindar, daha önce 7 yıl Kartal'da oturduğunu ve Kartal'ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek Kazım Koyuncu'nun "Ayrılık" adlı şarkısını seslendirdi. Dindar konser sırasında hem büyük usta Neşat Ertaş'ı, hem de ahmet kaya'nın eserlerini de seslendirdi.

Konser sonrası sanatçılara ayrı ayrı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına başkan yardımcıları plaket takdim etti