Trabzon’un sevilen tecrübeli gazetecilerinden Trabzonspor Medya ve İletişim Koordinatörü Can Karyağdı’nın erkek kardeşi Yavuz Karyağdı düzenlenen nikah töreniyle Deniz Öğreten ile mutluluğa adım attı
 
Zorlu Grand Otel’de düzenlenen nikah törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, teknik ekipten isimler, iş adamı ve çok sayıda davetli katıldı.
 
USTA VE YANAL KARYAĞDI’NIN ŞAHİDİ OLDU
 
Yavuz Karyağdı ve Deniz Öğreten’in nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıyarken damadın nikah şahitliğini Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yaptı.
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU’NUN USTA’YA JEST
 
Gümrükçüoğlu’nun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta için ‘Çok güvendiğimiz, geleceğe emin adımlarla taşıyacağını inandığımız Muharrem Usta’ şeklinde tanıtması büyük ilgi gördü.
 
EVLİLİK CÜZDANINI USTA VERDİ
 
Çiftin mutlu gününde evlilik cüzdanını Muharrem Usta gelin Deniz Öğretene verirken, ‘Biz genelde nikahlarda cüzdanı erkeğe veriyoruz ama bu seferlik gelin hanımımıza vermek istiyorum’ diyerek çifti tebrik etti.
 
Nikah töreninde çok sayıda davetli başkan Usta ve teknik direktör Ersun Yanal ile fotoğraf çektirdi.