Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi'nde sahile sıfır konumda yapılan Kayı Trabzon projesi büyük beğeni toplamayı başardı.

Kayı Trabzon projesi, ''Güneş Kayı'dan doğar, Kayı'dan batar vurgusu'' ile Trabzon’un en güzel noktalarından biri olan Ortahisar ilçesi Yalıncak mevkinde konumlanıyor.  

DENİZE SIFIR AKILLI EV MODELİ

“Siz hayal edin, biz sizi hayalleriniz ve ötesi ile buluşturalım” sloganları ile yola çıktıkları proje muhteşem manzarası, özel markaların buluştuğu akıllı ev modeli ile denize sıfır bir yaşam sunuyor.

1+1'DEN 5+2'YE KADAR DAİRELER

Üç blok, toplam 158 daire ve 8 adet Ticari alanlardan oluşan Kayı Trabzon projesi, 1+1 /2+1/3+1/4+1 ve 5+2 olarak daire seçenekleriyle isteğinize göre bir daireye sahip olma fırsatı yakalıyorsunuz.

FARKLI ÖDEME PLANLARI İLE CAZİP TEKLİFLER

Farklı ödeme planları ile alıcıya cazip hale getirilen Kayı Trabzon'da akıllı ev sistemleri ile donatılan daireler, sauna ve hamamın da bulunduğu özel daireler dışın da, kapalı otopark alanları, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık havuz, randevulu sistemle kullanılacak sauna hamam spor alanları mevcut. Yalıncak sahil daireden birkaç adım mesafede.  Gün içersinde tüm ihtiyaçlara cevap verecek resepsiyon hizmetleri de projenin özelliklerinden sadece bir kaçı.

BİR İLKE İMZA ATIYOR

İsmail Keleş (Sarıosmanoğlu enerji,taahhüt,sanayi ve tic aş ) ve Aziz Murtezaoğlu (Murtezaoğlu inşaat,mimarlık,mühendislik tic.ltd şti) ortaklığı ile hayat bulan Kayı Trabzon projesi Trabzon'da bir ilke de imza atıyor. Proje inşaatın da kullanılan teknik ve kaliteli malzemeler ile yaşam kalitesini yükselten ince detayları bir araya getiriyor.

ÖRNEK DAİRELER ZİYARETÇİLERE SUNULUYOR

Detaylarla donatılmış, konut olmanın ötesinde, yaşamın konfor ve huzurla buluştuğu nokta Kayı Trabzon. 2021 yıl bitmeden teslim edilecek olan daireleri ve örnek daireleri ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.