Ortahisar 36. Aile Sağlığı Merkezi olan Mısırlı Aile Sağlığı Merkezini hizmete açan Kaymakam Tolga Toğan, merkezin hayırlı olmasını diledi.

Çukurçayır Mısırlı Aile Sağlığı Merkezinin 6 bin kişiye hizmet vereceğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, “Sağlık merkezimiz 12 bin kişiye hizmet verecek şekilde hazırlanmıştır.”dedi. Dr. Hakan Usta , Merkezde Uzm. Dr. Esra Şendil Keskin ve Dr. Asiye Günaydın’ın hizmet vereceğini söyeldi.

Mısırlı Sağlık Merkezinin 2 hekim, 2 hemşire ile hizmet vereceğini belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bünyamin Gürsoy, “Aile Sağlığı Merkezinde poliklinik odası, tıbbi müdahale odası, gebe-bebek izleme odası, emzirme odası ve üreme sağlığı odası bulunmaktadır” dedi.

.Konuşmaların ardından 36. aile sağlığı merkezi olan Mısırlı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı Kaymakam Tolga Toğan ve protokol mensupları tarafından yapıldı. Açılış sonrasında Aile Sağlığı Merkezi hizmet binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Tolga Toğan, sağlık personeli ile bir süre sohbet etti.