CHP Milletvekili Aday Adayları arasında en dinamik ve genç isim olarak öne çıkan Hukukçu İsmail Kaynar’a başkentten ve metropol kent İstanbul’dan iki önemli destek sözü geldi. Kaynar’a Trabzon’daki seçim çalışmalarında izleyeceği yöntem ve programlar için iletişim uzmanı Ankara’dan, eski devlet tiyatroları müdürü Adnan Erbaş reklam ve tanıtımı içinse CHP’nin İstanbul’daki belediyelerini seçime hazırlayan Unimediaworks  Firması’ndan tam destek sözü geldi. Firmanın sahipleri olan Kenan Arıcı ve Evren Arıcı kardeşler daha önce İstanbul’daki çalışmaları ile büyük ilgi toplamıştı.

Gerek Adnan Erbaş gerekse Kenan ve Evren Arıcı kardeşler, Kaynar gibi İsimlerin siyasette olması gerektiğini böylesine genç ve dinamik isimlerle Cumhuriyet halk Partisinın güçleneceğini belirterek Kaynar’ın her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler.

Eski il Disiplin Kurulu Başkanı olan İsmail Kaynar teşkilat üyeleri ile yakın temasta ve adaylık sürecinde merkezin vekil adayı olarak her geçen gün adı bir adım daha  öne çıkıyor.

6 ayrı dernek ve kurumda yönetici olan Kaynar, ana dil seviyesinde İngilizce biliyor ve ceza hukuku alanında önemli davalarda ismini Trabzon’da duyurdu.