Kebir Süt (Karadeniz Kardeşler Şirketi) Yönetim Kurulu Üyesi olan Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Metin Ali Karadeniz ve eşi Nermin Karadeniz’in yakışıklı oğulları Semih Karadeniz ile Ardahan Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Yavuz Kepenek ve eşi Hatice Kepenek’in güzeller güzeli kızları Şeydanur Kepenek bu akşam Aşiyan Düğün Salonu’nda gerçekleşen törenle birlikte dünya evine girdi.

Genç çiftin nikah merasimine AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın yanı sıra çok sayıda spor, siyaset ve iş dünyasından isimler katıldı. 

Şeydanur ve Semih’in bir ömür mutluluğa evet dediği nikah merasimini Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kıyarken şahitliklerini, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve damadın ağabeyi Mustafa Karadeniz yaptı. 

Nikah merasimi sonrasında Karadeniz ve Kepenek aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Evlilik cüzdanını geline takdim eden Milletvekili Cora iyi dilek temennisinde bulunarak, “Karadeniz Kardeşler bizin gururumuzdur, iftihar ediyoruz. Babaları da aynı şekilde güzel evlatlar yetiştirdiler. Pandemi sürecinde zor şartlarda fedakarlık yaparak kurallara uyarak iş hayatlarını sürdürdüler. Allah bir ömür mutlu eylesin. Vakfıkebir’de büyük işler yapmış değerli insanlar. Bu ülkeye hayırlı evlatlar vermesi dileğiyle’’ ifadelerini kullandı.