Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin her sorununa çözüm üreten Türkiye’deki tek parti olduklarını söyledi.

Ordu’dan karayoluyla Trabzon’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Usta Park Otel’de düzenlenen CHP Parti Okulu toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. Bir yıldır parti okulunu faaliyete geçirdiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu “Arkadaşlarımız çalışıyor. Sizden arzum şu, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları çok iyi biliyorsunuz. Sorumlu bir yurttaş olarak, Türkiye’nin sorunlarını görüyorsunuz. Sorunlara çözüm üretecek partinin CHP olduğunu da artık bilmemiz gerekiyor. Hangi sorun varsa çözüm adresi CHP’dir. Size halka dokunmayı, halkın sorunlarıyla ilgilenmeyi, çözüm üretmeye, çözümü anlatmayı parti okulunda öğretiyorlar. Gittiğiniz yerlerde partililerimize anlatacaksınız ve tüm Türkiye’de yurttaşları kucaklayacağız” diye konuştu.



“Çok güzel bir adımız var. Halk partisi” diyen Kılıçdaroğlu “Cumhuriyet Halk Partisi halktan kopuk değil, halkı kucaklayan, halkın sorunlarına çözüm üreten, halkın sorunlarına kilitlenen partiyiz. Halktan farklı değil, halkın içinden halkın doğurduğu bir partiyiz. O açıdan halka dokunmak halkla beraber olmak, sorunlarına çözüm bulmak halkı dinlemenin yolu da halk gibi yaşamaktır. Burada size o kurslar verilecek. CHP’nin eğiticileri hiç kimseyi ötekileştirmezler. Kılık kıyafeti, rengi, dili, kimliği, inancı ne olursa olsun, bu coğrafyada yaşıyorsa her insan bizim başımızın tacıdır. Bu coğrafyada yaşayan her insana biz hizmet götürmek zorundayız,. Onun sorunlarını nasıl çözeceğimizi ona anlatmak durumundayız. Şuraya gidersek ‘CHP’ye oy vermiyorlar bunlar şu partiden’ diye asla bakmayacağız. Her yere gideceğiz. Bir iki üç kere gideceğiz. Bir süre sonra göreceksiniz ki biz gitmeden onlar bize gelecekler. ‘Şu derdimiz var, nasıl çözeceğiz’ diyecekler. Biz de onlara anlatacağız. Çünkü biz ülkenin her sorununa çözüm üreten Türkiye’deki tek partiyiz” şeklinde konuştu.

TOPLANTI ÇIKIŞI BÜYÜK ŞOK!
Trabzon'da Usta Otel'de yapılan eğitim seminerinin bitmesinin ardından otelden ayrılır iken Kılıçdaroğlu’nun korumalarını taşıyan araç sokak köpeklerinden birine çarptı.

Aldığı darp ile bağırmaya başlayan köpeğe yardım etmek isteyen bir kadın köpeğin yanına giderken korumalar tarafından engellendi.

Kadına müdahale eden korumalar daha sonra CHP Genel Başkanı ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Yardım sever kadın köpeğin yarasına müdahale etti