Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan bayrımını eşi Selvi ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile birlikte dün gece geldiği Rize'nin Ayder Yaylası'nda geçiriyor. Bu sabah ailesiyle kısa bir doğa yürüyüşü yapan Kılıçdaroğlu, kendisini telefonla arayan ve bayramlaşan bir kişiye, 'Sen Ayvalık, Bodrum, Milano'dasın, biz de Ayder'deyiz. Ne yapalım dedi.

Geceyi Ayder Yaylası'ndaki Kalegon dağ evinde geçiren Kılıçdaroğlu ve ailesinin kaldığı evin dış cephesine, 'Onlar Oslo'ya Chp Parlamentoyaö pankartı asıldı. Sabah ateş başında kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu'nun sofrasında organik Ayder balı ile peynir ve yağ yer aldı, hazırlanan yöresel yemek mıhlama ikram edildi. Chp Çamlıhemşin İlçe Başkanı Yaşar Çalık'ın kızı Ayşegül Çalık, Selvi ve Zeynep Kılıçdaroğlu'nun başına şay ve şifon adı verilen yöresel örtü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun boynuna da bordo mavili atkı takıldı. Bu sırada eşine seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, 'Şimdi tam Ayderli oldukö dedi. Kılıçdaroğlu, sohbet ettiği Chp Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya'nın uzattığı telefonu aldı ve, konuştuğu kişiye, 'Sen Ayvalık, Bodrum, Milano'dasın, biz de Ayder'deyiz. Ne yapalımö dedi, bayramını kutlayarak telefonu kapattı.

Daha sonra ailesi ile birlikte kısa süreli doğa yürüyüşü yapan Kılıçdaroğlu, piknik alanındaki çift Gövdeli ağacı inceledi. Kılıçdaroğlu ve ailesi daha sonra ateş başında oturarak dinlendi.