61SAAT HABER SERVİSİ

Birçok sosyal sorumluluk projesinin yanında hizmet içi eğitime de büyük önem veren KİLPA marketler zinciri bölgede marka olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.
Bölgede bulunan müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacı ile eğitim programlarını sıklaştıran KİLPA Marketler zinciri şubelerinde görev yapan kasiyerleri eğtim altına aldı.
Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Giresun'da hizmet veren ve tam bir istihdam merkezi olan KİLPA Marketler zinciri yaptığı 1. grup kasiyer eğitimi ile çalışmalarını sürdürdü.

GÖKHAN OKÇU'DAN İLK DERS

Personel eğtimlerine kasiyer departmlarından başlayan KİLPA marketler zincirinin ilk eğtimini Türkiye'nin tanınmış isimlerinden kişisel gelişim uzmanı İzgören Akademi Yönetim Kurulu Üyesi eğitmen Gökhan Okçu verdi.
İlk ders olarak "müşteri ilişkileri yöntemi, problem çözme, ekip ruhu" gibi konular işlenirken işletme bölgenin lider markası olmak için girişimlerini hızlandırdı.

36 ŞUBEDEN 75 KASİYERE EĞİTİM

Arvin Hopa'dan Giresun'a kadar olan Karadeniz Bölgesi içerisinde 36 şubeden tam 75 kasiyere ilk grup eğitimini veren KİLPA yetkilileri "Aralık ayında da 2. grup eğitimlerimiz sürecek. 2017 yılında farklı departmanlarda eğitimlerimiz başlayacaktır" dedi.

AMACIMIZ AİLE BAĞI OLUŞTURMAK 

Düzenlenen eğtim programları için konuşan KİLPA yetkilileri ailenin önemine vurgu yaparak “Eğitim şirketimizin ulaşmış olduğu yerde kalıcı olmak,liderliğini korumak ve bölgesel parekende sektörüne örnek olmak için geçmek zorunda olduğumuz sürecin ayrılmaz parçasıdır. Şirketimizde eğitim bir masraf kalemi değil yatırım olarak değerlendirilmektedir. İnsanlar şirketimizin en değerli kaynağıdır ve sürekli gelişme yolunda eğitimin gerekliliği kaçınılmazdır. Düzenlediğimiz eğitimler ile müşteri ile şirketimizin ilişkisinin bir ticari alışverişten öte bir aile bağı kurmayı amaçlıyoruz.Bölgede en kaliteli ürünü,en iyi hizmet ve en uygun fiyata müşterilerimize sunmanın gayreti ve mücadelesi içerisindeyiz. " dedi.