Yenicuma Mahallesinde ikamet eden bir aileyi ziyaret eden Bayan Kızılcık, ailenin hasta bireyi hakkında da bilgiyi eşinden bilgi aldı. Ailenin çocuklarıyla da ilgilenen Bayan Kızılcık, aile bireylerinin sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra Toklu Mahallesi’nde bulunan başka bir aileyi de ziyaret eden Bayan Kızılcık, geçim sorunlarıyla ilgilenen evin hanımından bilgi aldı.




Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri ziyaret eden Bayan Kızılcık, “Trabzon’a geldiğim günden beri aile ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Hemşerilerimizin evlerine giderek, onların çaylarını içiyorum, dertlerine ortak oluyorum. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların üzüntü ve sevinçlerini paylaşmak bana huzur veriyor. Kendilerinin de bu ziyaretten memnun olmaları beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret gerçekleştirilen aileler ise, oluşan sıcak ortamdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hanımefendinin bizim yanımızda olduğunu görmek bizi çok sevindirdi. Kendisi bizim sıkıntılarımızı dinledi. Onunla birlikte birlikte çay içip, sohbet etmek bize güç verdi” dediler.