61 SAAT HABER SERVİSİ-Kocaeli’de gerçekleştirilen Trabzon günlerinin 3. Gününde ilgi ilk iki günün neredeyse 5 katı kadar oldu. Hafta sonunu fırsat bilen Kocaeli’deki Trabzonlular adeta fuar alanına akın etti.

Binlerce kişinin ziyaret ettiği fuara Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ta katıldı.

Tüm stantları gezen, vatandaşlarla fotoğraf çekilen Işık Trabzonluların her zaman her yerde farkını hissettirdiğini belirterek ‘Böylesine bir kalabalık olacağını tahmin etmek güç, ama dedim ya Trabzonlular yapınca her şeyin en iyisini yapıyor.

Trabzon Valiliğimize, Trabzon Büyükşehir Belediyemize, Kocaile Valiliğimize, Kocaeli Büyükşehir belediyemize, Trabzon derneklerine herkese ama herkese teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum, burayı bayram yerine çevirdiğiniz bu kucaklaşmaya vesile olduğunuz için.

Ülkemizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, çok başarılı bir işe imza atılmış.

  Trabzon adeta buraya taşınmış. Köftesiyle, kemençesiyle, davuluyla zurnasıyla, kuymağıyla muhteşem bir manzara.

Gerçekten size her yer Trabzonmuş’ ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM

Fuarın 3. Gününde beklenen ziyaretçi sayısı da fazlasıyla tutturuldu. Sabah saatlerinde itibaren fuarın merkezinin her metrekaresi adeta insan seline büründü.

Özellikle gıda satıcılarının stantları doldu taştı, gurbetteki Trabzonlular tereyağı, peynir, çay, Sürmene Bıçağı ve benzer ürünlerden satın almak için adeta birbirleri ile yarıştı.