Kocaeli Barış Gazetesi'nde yer alan esprili bir yorum dikkatimizi çekti. Trabzonluların yoğun yaşadığı Kocaeli'nde bilindiği üzere bir tek havalimanı var. Bu havalimanı da belirli aralıklarla sadece Trabzon'a gidiş gerçekleştiyor. Bu duruma isyan eden Kocaeliler "Biz sadece Trabzon’a uçarken onlar bakın neler yapıyor" isimli haber yayınladı.

İŞTE O HABER

Biz sadece Trabzon’a uçarken onlar bakın neler yapıyor… Cengiz Topel Havalimanı’ndan sadece Trabzon’a uçuş var. Diğer illere uçuş konusunda hiçbir adım atılmıyor. İstanbul Yeni Havalimanı apronunda ise uçaklara milyonluk lüks araçlar hizmet verecek . 

İstanbul Yeni Havalimanı’nda dünyanın en çok satan hibrit spor otomobillerinden biri olan BMW İ8 tipi modellerin de aralarında olduğu araçlar uçaklara eşlik edecek. Uçakların inişinden park yerine yanaşmasına kadar hizmet veren lüks BMW İ8’in Türkiye satış fiyatı bir milyon 177 bin liradan başlıyor. Havalimanı apronlarında görev yapan sarı renkteki özel donanımlı follow me (takım ve denetim) araçları pist-apron-terminal sahalarında uçaklara ve araçlara yönlendirme amaçlı hizmet veriyor. Dünyada sadece birkaç havalimanında olan lüks follow me araçları Yeni Havalimanı’nda uçaklara hizmet verecek.