61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor rahat bir oyun sonunda 3-1 kazandı.


Maçın ardından konuşan Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, “Kırılma anı, bir kere maça başlamadan önce kalecisi için ısınma bittikten sonra sakatlık oldu. Onun sakatlanması tabiki takım üzerinde bir moral bozukluğu yarattı. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Maçta Abdülkadir’in ayağının kırılması hem kendisine hem de Trabzonspor camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 
oyuna iyi başladık. Pozisyonlarımız var. Daha sonra beklemediğimiz gol yedik. Bir anlık gecikmeli kademeye girmek, dalgınlık ve devre 1 - 0 bitti. İkinci yarı dengeli giden oyun vardı. Beklemediğimiz goller, şansızlık mı, kısmetsizlik mi diyelim. oyunun geneline baktığımızda iyi başlayan, daha sonra Trabzon’un isabetli paslarda üstünlüğü var.

Tekrar oyunun son bölümünde bize evrilmesi var. 
İstatistiklere baktığınızda Trabzon’dan daha fazla şut attık. Onların topla oynama yüzdesi fazla. Trabzon gibi deplasmanda oynayan Konyaspor olarak, 6 tane korner oatıyorsunuz. ev sahibi takımın bir tane korneri yok. Tabelaya baktığınızda 3 - 1 mağlup oluyoruz. Acaba biz mağlubiyeti hak ettik mi? 
Trabzon’un bizden avantajlı olan bir tek yönü vardı. Daha iyi pas yaptılar. Son vuruşlarda birazcık daha becerikliydi. Kaybettik. Tekrar kendi evimizde oynayacağımız maç öncesi toparlayacağız. İlk yarının son maçı Antalya maçına en iyi şekilde hazırlanıp, devreyi moralli şekilde kapatmak istiyoruz” dedi.