Trabzon'da önceki gece meydana gelen kazada 31 yaşındaki Yusuf Akpınar kullandığı otomobille kaza yaptı. Sürücünün eşi 30 yaşındaki İlknur Akpınar'ın kazada kopan dili polisin araması sonucu araçta bulundu ve operasyonla yerine dikildi.

Kaza Tanjant yolu Fatih Kavşağı'nda önceki gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Yusuf Akpınar'ın kullandığı 61 ED 071 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı ve yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada sürücünün oğlu 4 yaşındaki Ömer Akpınar ile kız kardeşi 35 yaşındaki Meliha Akpınar hafif, eşi İlknur Akpınar ise ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra İlknur Akpınar'ın çarpma sırasında dilinin koptuğu anlaşıldı. Doktorun uyarısı üzerine olay yerindeki polislere haber verildi. Polislerin yaptığı arama sonrasında kopan dil parçası koltuğun altında bulundu.

Ktü
Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan İlknur Akpınar ameliyata alındı ve dil yerine dikildi. Akpınar'ın Yoğun Bakım Servisi'ndeki tedavisinin sürdürüldüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.