Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberindeki AK Parti milletvekili adayları Vehbi Koç ve Selçuk Çebi, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve AK Parti Köprübaşı ilçe Başkanı Orhan Erdoğan ile birlikte iftar öncesinde Köprübaşı’nı arşınlayarak hemşehrileri ile hasbihal oldu.

24 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI

İftar programında Köprübaşı halkına seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, 24 Haziran seçimlerinin büyük bir dönüm noktası olacağını ifade etti. Köprübaşı’na ciddi hizmetlerde bulunduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Altyapı çalışmalarımıza, yol çalışmalarımıza tüm ilçelerimizde olduğu gibi Köprübaşı’mızda da devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de iftar programına katılımlarından ötürü Köprübaşılılara teşekkür etti. Revi, “Salı günü de buradaydık. Şimdi yine buradayız. Köprübaşı’nda olmaktan son derece mutlu oluyorum” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç ise “Partimiz teveccüh etti bizi aday gösterdi sizde teveccüh ederde bizi Meclise gönderirseniz Köprübaşı için Trabzon’umuz için mücadelemizi en üst düzeyde vereceğiz” diyerek Köprübaşılılara seslendi. Koç, “Medeniyet adına yapılması gereken her ne varsa hizmete sunmak için elimizden geleni yapacağız. İkinci vazifemiz Meclisimizde sizi en iyi şekilde temsil etmek, milletvekili vazifesini yerine getirmektedir. Üçüncü vazifemizde dünya arenasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edip sizlerin gururu olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi de konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine değimdi. Çebi, ”Burada sokakta gezerken bizlere göstermiş olduğunuz samimiyetten, teveccühten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın emaneti olarak sizlerin karşınızdayım. İnşallah sizlerin gönüllerinizde ayrı bir yer kurmayı Allah-u Teâlâ (c.c.) bize nasip eyler” şeklinde konuştu.