MHP Kadın Kolları'nın Arsin'de organize ettiği Anneler Günü etkinliğe, MHP Trabzon Milletvekili adayları Koray Aydın, Hüseyin Örs, MHP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, MHP Arsin İlçe Başkanı Mustafa Küçükibrahimoğlu, Arsin Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Örnek, İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda hanım davetli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, misafirlere yemek ikram edildi, konuşmalar yapıldı ve MHP Milletvekili adayları Koray Aydın ve Hüseyin Örs hanımlara çiçek dağıttı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, toplantıya katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılımlarından dolayı hanımlara teşekkür etti ve bütün annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

MHP Arsin İlçe Başkanı Mustafa Küçükibrahimoğlu da konuşmasında etkinliği organize eden hanımlara teşekkür etti ve MHP'nin Arsin'de ve Trabzon'da ciddi bir atılım içinde olduğunu ifade etti. Yerel seçimlerde kullandıkları "Hoca Varsa Sıkıntı Yok" sloganına atıf yaparak, Hüseyin Örs'ün Büyükşehir Belediye Başkanı seçilemeyince sorun ve sıkıntıların arttığını anlatan Küçükibrahimoğlu, "inşallah Hüseyin Hocamızı Milletvekili seçeceğiz ve sıkıntılara son vereceğiz" dedi.

HÜSEYİN ÖRS: TORUN SAHİBİ OLMAK İÇİN İLK İŞİM KIZ BAKMAK OLACAK 

MHP Milletvekili adayı Hüseyin Örs de konuşmasında "bana bu etkinliğin bir restaurantta olduğunu söylemişlerdi ama görüyorum ki bu organizasyon bir çiçek bahçesindeymiş, hepiniz birer çiçeksiniz, bize emek veren, büyüten, bu günlere getiren, çocuğunun teni daha pürüzsüz olsun diye banyo suyuna yumurta katan annelerimizin ellerinden öpüyorum." dedi.

Beş kardeşli bir ailenin çocuğu olduğunu ifade eden Örs, "Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, ebediyete intikal eden büyüklerimizin de Allah mekanını cennet etsin. Sayın Bakanımız Koray Bey, dedeliği öyle güzel anlattı ki, ilk işim üniversite son sınıfta okuyan oğluma kız bakmak olacak" şeklinde konuştu ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. 

KORAY AYDIN: ANNEM HER GÜN EVE DÖNÜŞÜMÜ PENCEREDE BEKLERDİ

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "bütün annelerin ellerinden öpüyorum ve hepsinin de Anneler Gününü kutluyorum" dedi. Annelik kavramıyla ilgili çok şey söylenebileceğini ifade eden Aydın, 7 ay önce Koray Aydın adında bir torun sahibi olduğunu belirterek, anneliğin çok farklı olduğunu, bu farkı eşinden ve kız kardeşinden çok daha yakından gözlemlediğini anlattı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, üniversite öğrenimini gördüğü ve sokaklarda şiddete dayalı eylemlerin çok yaygın olduğu 1970'li yıllarda, babasıyla görüşmelerinde okul ve siyasetle ilgili konuların geçtiğini ancak   annesinin  ise anarşi ortamı nedeniyle kendisinden duyduğu endişe nedeniyle telefonda sürekli ağladığını anlattı. Koray Aydın " okulu bitirdim, mühendis oldum, Ankara'da işe başladım, annem ben işten eve dönene kadar pencere de beni bekler, ben evden içeri girince de derin bir oh çekerdi. İşte annelik böyle bir şey" şeklinde konuştu. 

KUZEYİN VALİSİ YEĞENİNİ EVLENDİRDİ

Anneler günü etkinliğini düzenleyenlere ayrı ayrı teşekkür eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Hüseyin Örs, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, ilçe yöneticileri ve beraberindeki heyet daha sonra MHP Ortahisar İlçe yöneticisi olan ve özellikle sosyal medyada "Kuzeyin Valisi" olarak tanınan Erdoğan Karahaliloğlu'nun yeğeninin düğününe katıldılar.