61SAAT HABER SERVİSİ

Olay üzerine açıklamalar yapan Eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın “Ankara'da dün yaşanan trafik magandalığı hadisesi toplumumuzu üç ayrı yönden yaralamış ve öfkelendirmiştir.Toplumumuzda bir yol verme hadisesi yüzünden canavarlaşabilecek insanların varlığı, bu psikolojiyi yaratan nedenler bizler açısından acıdır.” ifadelerini kullandı.

HAİNLİKTİR!

Aydın olayı vicdansızlık olarak nitelendirip “Bu canavarlığı araçta bir engelli vatadaşın ve çocuğun bulunduğunu göre göre devam ettirmek ayrı bir vicdansızlık kat be kat onursuzluktur. Ve her şeyden öte bir kahraman gazimizin bu durumunu belirttiği halde bu aşağılık harekete maruz kalması hainlikle eştir.”dedi

MESELENİN TAKİPÇİSİYİM!

Aydın son olarak “Kahraman gazi kardeşimize ve beraberindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Gaziler Türk milletinin onurudur. Trafik magandası canavarların ise hak ettikleri cezayı hukuk çerçevesinde almasını temenni ediyorum. Meselenin takipçisiyiz.” diye konuştu.

OLAY NASIL OLMUŞTU: 

Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğradı. 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Benzin istasyonunda gazilere saldıranlar 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.