MİLLET İSTİKRAR MODELİNİN ÖNÜNÜ AÇTI

Köseoğlu, “Türkiye tarihi bir dönüşüme karar vermiştir. Artık güçlü karar alan, istikrar içinde giden bir yönetim modelinin önü açılmıştır. Ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm mazlum coğrafyasına hayırlı olsun. Artık referandum süreci geride kalmıştır. Bundan sonrasında ‘Evet’ diyeni de ‘Hayır’ diyeni de kucaklayan, tüm ülke olarak bir bütün halinde hizmetleri beraberce gerçekleştireceğiz. Milletin iradesine herkesin saygı göstermesi gerekir.” dedi.
Trabzon halkının desteğine de teşekkür eden Köseoğlu, “Trabzon bu anlamda her zaman verdiği desteği yine vermiştir. Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir destekle kendini göstermiş, Sayın Bakanımıza ve ekibimize güvenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durmuştur. Bu nedenle Trabzon halkına özellikle teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.
Bundan sonra da kucaklayan bir siyaset anlayışı ile hareket edeceklerini belirten Köseoğlu, “Bize duyulan bu güvene layık olmak için çok daha gayret göstereceğiz. Ayrıştıran değil birleştiren, kucaklayan bir siyaset ile hem Trabzon’umuza ve hem de Türkiye’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.