Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Farabi Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere 13 tane 4/B sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Buna göre 11 hemşire, 2 sağlık teknikeri alınacak. Sıralama ile yapılacak olan alımda sıralama ölçütü ise herhangi bir ek yazılı veya sözlü sınav olmaksızın adayların KPSS puanları olacak. "Lisans" 2016 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) puan türü, "Ortaoöğretim/Önlisans" 2014 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94) puan türü esas alınarak sıralanacak.

Açılan 11 hemşire ilanı için adaylarda hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak şartı aranıyor. Ayrıca adaylar, herhangi bir sağlık kurumunda en az 6 ay çalışmış olduğunu belgelendirmek zorunda. Alınacak iki sağlık teknikeri için de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü mezunu olmak şartı aranıyor ve adaylar herhangi bir sağlık kuruluşunun radyoloji departmanında en az 6 ay görev yaptığını belgelendirmeli. Hemşirelik başvurusu için adaylar 2016 KPSS (B), sağlık teknikerliği başvurusu içinse 2014 KPSS (B) sınavlarına girmiş olmalı. Adaylar Personel Daire Başkanlığının internet adresinden (http://www.ktu.edu.tr/personel-tumduyuru) temin edecekleri başvuru formu ve istenen diğer belgelerle beraber Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeli. Posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihi mesai saati bitimine kadar sürecek.

​Adaylardan mezuniyet belgelerinin aslı veya onaylı sureti, kimlik fotokopisi, başvuru formu, çalışma belgesi, 6 vesikalık fotoğraf gibi belgeler isteniyor. İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ.