61SAAT HABER SERVİSİ - Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Hematoloji Onkoloji servisinden anlamlı bir çağrı geldi. 

Hastanede yaklaşık 10 yıldır hemşire olarak çalışan Meral Bektaş, yine hastanede hasta olarak kalan Hicran Yıldız’ın sosyal medya hesabından vatandaşlara bir çağrıda bulundu. Hicran’ın hastanede ki  yaşamından anların paylaşıldığı hesaptan yayınlanan videoda Meral Hemşire vatandaşların Ramazan ayı dolayısıyla fitrelerini Hematoloji Onkoloji servisinde kalmakta olan ihtiyaçlı ailelere verilmesini istedi. 

İlk olarak kendini tanıtan Meral Hemşire, "Sevgili arkadaşlar, sevgili dostlar. biliyorsunuz Ramazan geldi. Fitreler verilmeye başlanıyor. Ben Pediatri Hematoloji Onkoloji servisinde çalışıyorum. 

10 yıldır buradayım. Burada ki hastalar gerçekten uzak illerden geliyor. Çünkü bu bölge civarında tek Hematoloji Onkoloji Servisi olan bir hastane burası. O yüzden çok uzak yerlerden gelenler var. 

Burada kaldıkları süre en az 1 ay. Gerçekten hastalar anneleri, yakınları, fitrelerinize ihtiyaçları var. Lütfen fitrelerinizi hematoloji onkoloji servisinde yatmakta olan hastalara veriniz. Sizden ricam bu… “ ifadelerini kullandı. 

Meral Hemşire’nin bu çağrısı sosyal medyada binlerci kişi tarafından izlendi…