61SAAT HABER SERVİSİ -  Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen terör olaylarına bir tepki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinden geldi. İİBF önünde toplanan KTÜ'lü Türkçüler adlı grup üniversitelerde terör örgütü üyelerinin bulunduğunu iddia etti. 

Grup adına basın açıklamasını okuyan Ötüken Dergisi Trabzon Temsilcisi Mustafa Furkan Nur, Ege Üniversitesi'nde geçtiğimiz yıllarda meydana gelen ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan olayları anımsatarak, "Üniversite yerleşkelerini PKK karargahına çeviren eli kanlı teröristler üniversiteleri adeta üssü olarak kullanmaktadırlar" dedi.
Mustafa Furkan Nur, sözlerine "özellikle büyük şehirlerde ki üniversitelerde, demokrasi ve özgürlük çatısı altında PKK ve Abdullah Öcalan posterleri asılmakta, fakültelerin girişlerine yasadışı ve gayri mili eylem bildirileri dağıtılmakta, duvarları PKK propagandaları ve sloganları yasılmakta v ehatta Türk öğrencilerin sınıflara girmelerinin engellenmesi yapılmaktadır" şeklinde devam ederken şu ifadeleri kullandı:
"PKK'lılara karşı direnenler ise alenen tehdit edilmektedir. Fırat kardeşimiz, demokrasi zırvalığı altında, Tüklüğe yapılan hakaretlere sessiz kalmayan, milli şuur dolu bir tarih öncesiydi. Ancak ne yazık ki göz göre göre üniversiteler sızan PKK'lılar tarafından şehit edildi. Ama bundan kimsenin şüphesi olmasın ki, "Bir ölür bin diriliriz"



Vicdanı satmış medya kuruluşları ise bu olayı sıradan bir öğrenci kavgası diye topluma sunmuştur. Üniversitelerde doğu kökenli-batı kökenli öğrenci ayrımı yoktur. Üniversitelerde Anarşist, komünist soysuz PKK'lılar ile Türk Milliyetçisi öğrenciler ayrımı vardır. Dağda ki PKK'lılı ile üniversitede öğrenci kılığında anarşistlerin tek fark dağdakinin YGS'de barajı aşamamış olmasıdır. Anarşist komünist PKK'lıların eğitimlisi de, eğitimsizi de Türk düşmanıdır"

 Üniversitelerin bir an evvel anarşist-komünist öğrencilerden, öğrenci kılıklı PKK'lılardan hain akademisyenlerden temizlenmesini istediklerini kaydeden Mustafa Furkan Nur, "Türkçülerin bir Fırat kaybetmeye daha tahammülü kalmamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversiteler bu hainlerden temizlenene kadar sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Fırat kardeşimizin de dediği gibi "20 kişi kalsakta, 30 kişi kalsakta bu vatan hainleriyle mücadele edeceğiz. Bunu da herkesin bilsin. Mücadelemizden yılmayacağız"