Günebakış'ın haberine göre : Trabzon'da görev yaptıkları hastanede, hasta yakınları tarafından dövüldüklerini ileri süren iki doktordan birinin, hasta yakınını dövdüğü iddia edildi.

HASTAYA BAKMAMIŞLAR
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde 29 Eylül 2015 tarihinde Dr. Mustafa Çiçek ve Dr. Melih İmamoğlu’nu dövdüğü, hakaret ve tehdit ettiği iddia edilen İsa D., Demirhan D., Davut D., ve Adem K. hakkında dava açıldı. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Abdulsamed Barman, şüplelilerden Davut D.’nin köyde yaralanması sonucu üç kişi tarafından hastaneye getirildiğini ve burada hastayla ilgilenmediği gerekçesiyle iki doktorun dövüldüğünü, tehdit edildiğini ve hakarete uğradığını belirterek, hapis talep etti.

HER BİRİNE HAPİS İSTEDİ
 
Savcı Abdulsamed Barman’ın hazırladığı iddianamede, sanıklardan İsa D. , Adem K., ve Demirhan D., hakkında kamu görevlisine karşı hakaret, yaralama ve ölümle tehdit suçlarından 4 yıl 9 aydan 14 yıla kadar ve Davut D. hakkında 6 aydan iki yıla kadar hapis talep etti. Savcı Barman, İsa D.’ye yönelik basit yaralama suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istediği Doktor Mustafa Çiçek’in meşru savunma hakkını kullandığını belirtti. Biri doktor 5 şüpheli asliye ceza mahkemesinde yargılanacak.