Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Türkiye’nin sınır güvenliği için Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu’na yurdun her yanından destek yağmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden geldi.
KTÜ İletişim Fakültesi öğrencileri bir araya gelerek, yurdun dört bir yanı ve Suriye’de terör hedeflerini vuran Mehmetçik’e destek için kısa bir video çekti. Kamera karşısına geçen çok sayıda öğrenci önce tek tek sonda ise hep birlikte, “Kalbimiz Kahraman Mehmetçik ile birlikte” dedi. Videonun  son bölümde ise Mehmetçik Vakfına bağış için verilen numaralar verildi.
Videoyu hazırlayan öğrenciler,  "Kahraman Mehmetçiklerimize destek olabilmek, onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek ve bir nebze olsun moral verebilmek amacıyla birşeyler yapmak istedik. Bu nedenle kısa bir video hazırladık. Bu videonun amacı, hem Mehmetçik Vakfı'na destek çağrısında bulunmak hem de kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu göstermekti. Dualarımız ve kalbimiz Mehmetçik ile birlikte" ifadelerini kullandı.