Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki bir grup gönüllü öğrenci Prof. Dr. Şahinde Yavuz öncülüğünde, Ortahisar Belediyesi’nin desteğiyle sokaktaki ve barınaktaki hayvanların yaşam mücadelesini gözler önüne serdi

Yediğim Önümde Yemediğim Barınakta Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki bir grup gönüllü öğrenci Prof. Dr. Şahinde Yavuz öncülüğünde, Ortahisar Belediyesi’nin desteğiyle sokaktaki ve barınaktaki hayvanların yaşam mücadelesini vurgularken “Yediğim Önümde Yemediğim Barınakta” projesini hayata geçirdi.

Konuyla ile ilgili gönüllüler, ''“Sokaklarda ve barınaklarda binlerce hayvan gıda sıkıntısı çekiyor. Onlarla aynı havayı soluyarak yaşıyoruz ve en kötüsü onların sıkıntısını göz ardı ediyoruz. Biz en iyi desteği duyarlı insanlardan ve restoranlardan alarak onlara yardım edebiliriz'' ifadelerine yer verdiler.

Öte yandan Varlıbaş Soho Greens, Kahve Diyarı, Le Sheners, Şahane Yemek Kebap ve Cemil Usta ile işbirliği içinde restoranlardaki yemek artıklarını her gün hayvanlara aktarıyorlar.

Projeye destek vermek isteyen restoran ve gönüllü insanlar için iletişim bilgisi: 0507 424 23 83
Projeyi yakından takip etmek isteyenler için sosyal medya hesapları: Facebook: Yediğim Önümde Yemediğim Barınakta Instagram: yemedigimbarinakta Twitter: bizimlepaylas