Of ve Çevresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri hemşerileri KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman BAYKAL ı ziyaret ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan dernek başkanı Ahmet AKSOY; Süleyman Baykal’ın KTÜ rektörlüğüne atanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine başarılar diledi.Kendisine güvendiklerini ve KTÜ yü bu günkü konumundan çok daha ileri noktalara taşıyacakları inancını dile getirdi. Aksoy ayrıca Rektörden ;Of ilçesinde KTÜ ye bağlı olarak kurulan Teknoloji Fakültesinin gelişmesi ne katkıda bulunmalarını ve ayrıca KTÜ tarafından 2 yıllık yüksek okul kurulması kararının alınması halinde bina ve arsa tahsisinde bulunabileceklerini söyledi. Aksoy ayrıca birçok Of’lu gencin de Baykal rektör olarak idolü olduğunu hatırlattı.

Rektör Prof.Dr. Süleyman BAYKAL ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ; Of Teknoloji Fakültesi nin gelişmesine yardımcı olacağını ,ayrıca arsa tahsisi halinde 2 yıllık yüksek okul konusunu değerlendirebileceklerini söyledi.

Ziyarette Of Kültür Ve Yardımlasma Derneği yönetim kurulu üyeleri ;Dr.Ahmet Ömeroğlu,Prof.Dr. Ahmet Ulusoy,Adnan Çakıroğlu,Hasan Çakır,Coşkun Akyüz,Ahmet Remzi Durmuş,Mustafa Yılmaz Odabaş,Mustafa Yılmaz Kar, Servet Mete,Mustafa Karakolcu,Erdal Saral, Nurettin Tandoğan ve Of Teknoloji fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli hazır bulundular.