Tuzla’da erik yiyen çocuğun attığı çekirdeği taş zanneden şahıs, yakaladığı çocuğu öldüresiye dövdü. Magandanın çocukları kovaladığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan, olaya tanık olarak çocuğu öldüresiye dayaktan kurtaran vatandaş o anları anlattı. 

Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan olayda iddiaya göre, 12 yaşındaki M.K. arkadaşlarıyla birlikte erik yiyerek çekirdeklerini yola atıyordu. O sırada yoldan aracıyla geçen şahıs, çekirdeğin aracına isabet etmesiyle koşarak çocukları kovalamaya başladı. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, yakaladığı M.K.’yi yumruk atarak yere devirdi, ardından tekmelemeye başladı. Gözü dönen şahıs, olaya tanık olan Gülin Kaya’nın müdahale etmesiyle çocuğu bırakarak oradan uzaklaştı. 

Öldüresiye dayağa müdahale ederek çocuğu kurtaran Gülin Kaya, "Ben mutfaktaydım yemek yapıyordum. Bir çocuk bağırtısı duydum balkona çıktım. Bir adam darp ediyordu küçük 12 yaşlarında bir çocuğu. Balkondan bağırdım ‘ne yapıyorsunuz siz’ diye. Çocuk yalvarıyordu ‘abi ben taş atmadım erik yiyorduk biz erik attım’ diye. O da dinlemeden yumruklarını savuruyordu tekme atıyordu. Kimse bir müdahalede bulunmadı. Daha sonra dayanamadım aşağı indim kolundan tutup götürdüğünü gördüm. Seslerini duydum ‘Dur sen ben daha neler yapacağım’ deyip kolundan tutup götürdü. Biraz izledikten sonra hangi yollardan gittiler baktım, izlerini kaybetmiştim. Sonra bir bayan denk geldi ona sordum ormana doğru gittiler dedi. Sonra ilerleyince ikisinin kafasını gördüm çocuğu önüne almıştı boynundan tutuyordu.

Orada da tehditler savuruyormuş çocuğun anlatmasına göre. Daha sonra ben ne yapıyorsun sen diye bağırdım beni görünce takip edildiğini anladı şaşırdı. Sonra o da ‘benim arabama taş atmayacaktı’ dedi. 'Dövmeye hakkınız yok bu bir çocuk, zaten polisler geliyor' dedim. Polislerin geleceğini duyunca çocuğu yavaşça bıraktı. Ben de çocuğa kaç dedim yanıma çekerek. Kaçamazsın dedim adama o da hızlı hızlı ilerlemeye başladı. daha sonra da kayboldu. Ben sonra çocuğun ailesine haber verdim. Ailesiyle birlikte polise başvurduk, çocuğa darp raporu alındı” dedi. 

Öte yandan, küçük çocukların kendisini kovalayan magandadan can havliyle kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çocuklar yola çekirdek atıyor. Adam aracını durdurup çocukları kovalıyor. Çocuklar can havliyle kendilerini kovalayan şahıstan kaçıyor. 

O ŞAHIS YAKALANDI
Tuzla’da küçük çocuğun attığı erik çekirdeği aracına isabet eden şahıs, çekirdeği taş sanınca çocuğu öldüresiye dövdü. Şahsın çocuğa attığı öldüresiye dayağın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şahıs polis tarafından yakalandı. 
Tuzla’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre, 12 yaşındaki M.K. adlı çocuğun aracına attığı erik çekirdeğini taş zanneden şahıs, küçük çocuğu tekme ve yumruklarla feci şekilde dövmüştü. Saldırganın çocukları kovalama anları ile çocuğa attığı öldüresiye dayağın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Saldırgan şahıs polis ekiplerince yakalanarak Tuzla’daki Orhanlı Polis Merkezi’ne getirildi. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Tuzla’da 12 yaşındaki çocuğu aracına erik çekirdeği attığı gerekçesiyle feci şekilde döven Ufuk Ö isimli şahıs yakalandı. Şahıs emniyetteki ifadesinde, çocuğun aracına zarar vereceğini düşünüp sinirlenerek çocuğu dövdüğünü belirtti. 
Tuzla’da yaşanan olayda şahıs, 12 yaşındaki M.K. isimli çocuğu, aracına erik çekirdeği attığı gerekçesiyle tekme ve tokat ile vurarak öldüresiye dövmüştü. Dayak anına ait güvenlik görüntülerinin ortaya çıktığı olayda polis harekete geçerek şahsı yakaladı. Adının Ufuk Ö. olduğu öğrenilen şahıs karakola getirilerek burada ifadesi alındı. Şahsın burada verdiği ifadesinde, çocuğun aracına zarar vereceğini düşünüp sinirlendiğini, o sebeple de şiddet uyguladığını söyledi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tuzla’da küçük çocuğun attığı erik çekirdeği aracına isabet eden şahıs, çekirdeği taş sanınca çocuğu öldüresiye dövdü. Polis tarafından yakalanan Ufuk Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Dayak yiyen çocuğun babası ise şahıs araç ile götürüldüğü sırada bağırarak tepki gösterdi. 

Tuzla’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre M.K. adlı çocuğun aracına attığı erik çekirdeğini taş zanneden Ufuk Ö. isimli şahıs, küçük çocuğu tekme ve yumruklarla vurarak feci şekilde dövmüştü. Saldırganın çocukları kovalama anları ile çocuğa attığı öldüresiye dayağın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Saldırgan şahıs polis tarafından kıskıvrak yakalanarak Orhanlı Polis Merkezi’ne getirildi. Şahıs buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmek üzere ekip aracına bindirildi. Şahıs götürüldüğü sırada, çocuğun babası Yasin Koçak da şahsın içerisinde olduğu araca yaklaşıp bağırarak tepkisini gösterdi.