Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen küçükler tenis turnuvası Beşirli Tenis Kompleksi’nde gerçekleşen açılış seremonisi ile başladı. Seremoniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, çeşitli illerden gelen sporcu ve antrenörler katıldı.  

70 Sporcu Katıldı
Okul sporları grup müsabakalarına Amasya, Ankara, Artvin, Elazığ, Iğdır, İstanbul, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Van illerinden gelen toplamda 70 sporcu ve idareci katıldı. Açılış seremonisinde konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptan, “Öncelikle Kültür Spor şehri olan ilimize hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Umarım güzel karşılaşmalar olur. Spor her dönemde olması gereken ve vazgeçilmemesi gereken bir aktivitedir. Hayatınız boyunca mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmelisiniz. Sizin için disiplin açısından, sağlık açısından en önemlisi unsurlardan bir tanesi spor yapmaktır” dedi.
 

Hedefinizi En Üst Olarak Belirleyin
İllerden şehrimize müsabakalar için gelen spor grupları öğretmen arkadaşlar ve antrenörler hoş geldiniz siyerek sözlerine başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “ Ben öğretmen arkadaşlarıma ve antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum sizleri hazırlayıp buralara kadar gelmeleri çok önemli. Daha yolun başındasınız. Biz sizin zamanınızda iken tenis sporunu tanımıyorduk. Tenis spor branşları arasında en güzellerinden bir tanesi, teması olmayan kavgası, şiddeti olmayan bir spor. İnşallah ilerleyen zamanlarda performansını artırtıp milli sporcu olmanızı diliyorum. Hedefinizi en üstte belirleyin. Böyle yaparsanız çok daha başarılı olacağınızı düşünüyorum. Spor kardeşlik arkadaşlık dostluk olduğunu düşünerek yolunuza devam etmenizi düşünüyorum ve tüm iller başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Açılış konuşmalarının ardından Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ve Cemalettin Yazıcı katılan illere katılım belgesi taktim etti.