Sağlam ve uzun süre kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra insan sağlığı açısından da büyük önem taşıyan SZN doğal ahşap ürünleri görücüye çıkıyor. 

LADİN AĞACINDAN ESKİTME AĞAÇ TEKNOLOJİSİ

Yüzde yüz doğal ahşapla üretim yaparak Türkiye’de ilk kez ladin ağacında eskitme ağaç teknolojisini kullanan SZN sektöre yeni bir soluk getirmeyi başardı. 

SZN Wood ürünlerinde, ağacın cinsine göre hammadde ortalama bir sene stoklarda dinlendirilip üretim için kullanılıyor. Bunun yanında her ürünün arkasında bulunan barkod ile üretim süreçleri bilgisine ulaşılabiliyor. 

MASİF MASALAR TÜKETİCİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Kişiye özel kullanım alanına göre tasarlanan gerçek masif masalar tüketicilerin hızla ilgi odağı oldu. 

El işçiliğini zarif detaylar ile harmanlayan SZN Wood, oturma grupları, sandalye, ahşap mobilya, eskitme ahşap ve kütük masa modellerinde alışılmışın dışında dokunuşlar yaparak tasarımlarında fark yaratıyor. 

SZN WOOD EZBER BOZUYOR

Metropol insanının yoğun iş temposuna rağmen şıklıktan ödün vermeyen ofisler, eskitmenin izlerini teknoloji ile rustik havada buluşturan evler SZN Wood imzasıyla ezber bozuyor. 

Yaşam alanlarında doğallığı, sağlığı özellikle ergonomikliği ile hizmet sunan SZN Wood, Doğal Ahşap mobilya koleksiyonu ile baş döndürecek gibi görünüyor.