Bu kapsamda, TGC ile Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi arasında özel indirim anlaşmasına varıldı. Anlaşmaya göre; TGC üyeleri ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş, çocuk) Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nde yüzde 20 indirimli olarak muayene ve tedavi hizmeti alabilecek. Üyeler, hizmetten T.C. kimlik numaralarını gösterip anlaşma sağlanan indirimden yararlanabilecek.

'HER ŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK GELİYOR'
TGC Başkanı Ersen Küçük, meşakkatli olan gazetecilik mesleğinin yıpratıcı olduğunu, basın mensupları ve üyelerin sağlığı konusunda duyarlı olmaya çalıştıklarını belirterek "Gazetecilik, zor, stresli ve bir o kadar da meşakkatli meslek. Tabi ki her şeyden önce sağlığımız geliyor. Hepimiz, bunun bilincinde olmalıyız. Sağlık olunca bu onurlu mesleğin keyfi de farklı olur. Değerli üyelerimize, indirimli hizmet verecek olan Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

'MUTLU VE HEYECANLIYIZ'
Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi Başhekimi Op. Dr. Miraç Yavruoğlu ise, Trabzon basınının çatı kuruluşu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin en iyi imkânlarda çalışma yapmasına katkı sunacakları için mutlu ve heyecanlı olduklarını söyledi.