Heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Ali Baştürk, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı ve Bölge Sanayicileri karşıladı.
Ziyaret sıranda söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Organize Sanayi Bölgesi ve bölgede üretilen ürünler hakkında genel bilgilendirmede bulundu.
Ardından Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Dr. Zvonko Mucunski, Makedonya’nın yatırımcılarına sunduğu vergi avantajları, işgücü potansiyeli, jeopolitik konum, politik istikrar gibi imkanlar hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu.  Büyükelçisi Mucunski Arsin OSB de olmaktan dolayı memnun olduğunu belirtirken Makedonya ile Türkiye arasında birçok ortak tarihi ve kültürel bağ olduğunu ifade etti. Büyükelçisi Mucunski “Bu kültürel bağlarla güçlenen ilişkileri ekonomik ve ticari olarak da geliştirmeliyiz”. dedi ve iş adamlarını Makedonya’ ya davet etti.
Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından heyet Cirav Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ,Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. , Sakarya Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. fabrikalarına ziyarette bulunarak, fabrikalardaki üretim süreci ve ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.