Türkiye’de ilk üretimini 1968 yılında yapan ardından, Altınyıldız Markasının gıda sektöründe ki kolu olarak ülke geneline yayılan Levent Börek’in bir şubesi de Trabzon’da açıldı. İstanbul’da inşaat alanında yaptıkları yatırımla tanınan Trabzonlu iş adamları İbrahim - Tarık Eskihellaç kardeşlerin Trabzon’a yaptığı yatırımla açılışı yapılan Levent Börek Trabzon’a ilgi büyük oldu. 
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesi Devlet Sahil Yolunda hizmete giren Levent Börek Trabzon Şubesinin açılışına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve vatandaşlar katıldı. 

ŞEHRİMİZE YATIRIM YAPMAK İSTEDİK

Açılışta ilk olarak konuşan Eskihellaç kardeşlerden, Tarık Eskihellaç, katılımcılara teşekkür ederken, “Levent Börek, Altınyıldız Markasının gıda sektöründeki bir koludur. Bu ünlü markayı Trabzonlularla buluşturmak bizim için gurur vesilesidir.  Biz Trabzonlu iş adamları olarak İstanbul'da inşaat alanında faaliyet gösteriyoruz Şehrimize yatırım yapmak istedik. Bunu da böylesine önemli bir marka ile gerçekleştirdik. İnşallah yatırımlarımız şehrimize devam edecektir” dedi. 

EN GÜZEL BELİRTİSİ İŞ ADAMLARININ YENİ YATIRIMLARA YELKEN AÇMASI
AK Parti İl başkanı Haydar Revi ise, yatırımcıları tebrik ederek başladığı konuşmasına, “Özellikle son dönemde piyasalarda yaratılmak istenen ters algıya inat, iş adamlarının bu tür yatırımlar yapmaları çok önemli. Şehrimize kazandırdıkları yatırımlardan ötürü Trabzonlu iş adamlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah başka yatırımlarla da karşımıza çıkarlar. Ülkemiz her geçen gün gerek ekonomik anlamda, gerek diğer alanlarda yeni bir atılım hamlesi gerçekleştirilmekte. Bunun en güzel belirtisi de iş adamlarımızın yeni yatırımlara yelken açmaları olarak önümüze çıkmaktadır. İstihdamın artması açısından da bu yatırımı önemsiyoruz. Şehrimize taş üstüne taş koyan tüm yatırımcılara bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi. 

BU MARKALARIN, TRABZON’A İHTİYACI VAR
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, “Bu tür yatırımlarla, Trabzon’da yeni istihdam alanları kazandırılmış oluyor. Şehrimiz için hayırlı olur inşallah. Trabzon'un bu tür markalara her zaman ihtiyacı vardır. Bu tür markalarında Trabzon gibi şehirlerde olmalarına ihtiyaç vardır. İnşallah halkımız beğenir ve yatırımcımız da yatırımlarına aynı şekilde devam eder” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından İbrahim - Tarık Eskihellaç kardeşlerle birlikte Başkan Genç ve İl Başkanı Revi, iş yerinin açılış kurdelasını beraber kesti. kurdela kesiminin ardından vatandaşlarda iş yerinde satılan ürünlerin tadına bakma fırsatı buldu.  Ürünleri tadanlar, böreklere tam not verdiği görüldü.