Hasan Ali Yücel İlkokulu Şehit Eren Bülbül Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Tolga Toğan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Murat Eskicioğlu,  Süleyman Adıgüzel, Cemil Karakaş, Emrah Koşar’ın yanı sıra Ortahisar’da görev yapan  ilkokul ve ortaokul müdürleri katıldı. 
Ödül töreninde konuşan Kaymakam Tolga Toğan, “Marifet iltifata tabidir. Anaokulundan liselere kadar öğretmenlerimizden idarecilerimize, velilerimizden öğrencilerimize, güvenlik görevlimizden yardımcı hizmet personelimize kadar tüm paydaşların katkısı olduğuna inanıyorum ve katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. 
Tabi bu başarıyı biz sürdürebilir kılmak zorundayız. Başarının asıl kıymet bulduğu süreç sürdürülebilir kılındığı noktadır. Bu anlamda biz Ortahisar Kaymakamşığı olarak, ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak elimizden ne geliyorsa maddi ve manevi sizlerin yanındayız. 
Kaymakam Tolga Toğan, “Sizlerle İftihar Ediyoruz.”
Sizlerle iftihar ediyoruz, gurur duyyuyoruz. Trabzon tarihinde ilk defa işte Ortahisar ilçesi Trabzon’da, Türkiye’de birinci sırada yer aldı. İnşallah bunu diğer sınavlarda, diğer alanlarda da her alanda başarırız. Bunun için gerken çaba, azim ve gayretin sizlerde mevcut olduğuna inanıyorum. İnşallah bu çabanız gayretiniz gelecek süre içerisindede çok daha büyük başarılara vesile olur. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.”dedi. 
Müdür Şükür Köse’den Birlik Vurgusu. 
Ödül töreninde başarıda motivasyon, azim ve sürekliliğe vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “LGS başarısı bir üst amir tarafından taltif edilmesi motivasyonu artırır. Bu başarı tüm paydaşlarımızın iyi niyetli çalışmalarının ürünüdür. İnşallah bu başarı artarak sürecektir. İstişare ve birlik ruhunu Ortahisar ialesi olarak önemsiyoruz. Destekleriyle her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız Tolga Toğan Beye şükranlarımı sunuyorum. Tekrar hepinizi tebrik ediyor her zaman desteğimiz sizinle olacak.”dedi. 
Konuşmaların ardından müdürlere üstün başarı belgesi Kaymakam Tolga Toğan tarafından verilirken başarı belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Murat Eskicioğlu,  Süleyman Adıgüzel, Cemil Karakaş, Emrah Koşar tarafından verildi.